torstai 26. marraskuuta 2015

Hyvät eväät ja iloista kiirettä

Aloitettiin jouluvatsan venytys hyvillä eväillä! Ja energiaa saatiin niin paljon, että ehdimme vaikka mitä.
Jälleen uusi, erivärinen Elsan kutoma Lemmenpolku-matto levitettiin huokauksien saattelemana lattialle ja sukkasillaan koekäveltiinkin. Hienoa työtä!

Taskuhuivin  (70x2m) loimen loi Kirsti, joka olikin tätä ensimmäistä lointaan luodessaan luonnonlahjakkuus. Ehdimme vielä vetää loimen puihinkin ja tarkastella niisintää. Kuva on otettu puiden takaa, ohje ylösalaisin, ristitoimikkaalla mennään. Käytimme loimena Lankavan kampavillaa harmaana, tex 118x2. Kuteen värin voi sitten kutoja itse valita, samoin kun kuteen paksuuden...huopalankakin käy.
Inger sai myös mattonsa pois puista, ihanat värit ja raidoitus. Kirsti oli tuonut näytille kutomastaan kankaasta tehdyn "korin". Kaikki päätimme haluta samanlaisen! Taas loppuu loimi kesken..
Unohdettiin kuvata Leenan seinävaatteen märkähuovutus, oli niin mielenkiintoista. Onnistui hyvin ja tuli tekniikkka tutuksi. Kunhan pohja kuivuu, voi pintaan neulaamalla tehdä kuviot.

Kertun vaalea helmipoimintakangas oli saanut jo ensimmäiset helmet pintaansa, kuvataan ensi viikolla ja laitetaan kuvaa tänne blogiin. Kaunis tyyny tulossa!

Ensi viikon kokoontuminen onkin syyskauden viimeinen ja päätettiin juhlistaa sitä pillihimmeleiden ja vetoketjukorujen teolla. Kuvat puhukoot sitten puolestaan, miltä ne näyttävät. Sillä välin voidaan vaikka sytyttää kynttilä ja istahtaa välillä huilaamaan (mikäli mahdollista).

1 kommentti:

  1. Hieno blogi ja mahtavia töitä! Pitänee alkaa seurailemaan tuotoksianne täällä. Terveisin Inkeri (Keuruun Kansalaisopistosta)

    VastaaPoista