torstai 11. helmikuuta 2016

Monta rautaa tulessa

Yksi mattoloimi oli saatettu loppuun ja uutta lointa vedettiin jo puihin. Eevan matot olivat kauniit ja viimeistely hevosenhäntäsolmuineen oli jo hyvässä käynnissä.. Taina oli saanut "hyyssikkä"-mattonsa myös pois puista, sopinee paikkaansa hyvin! Ja Elsa aloitteli pitkää mattoa toimikassidoksella, raitojen välimatkaa fundeerattiin porukalla. Hyvät värit ja kaunis pinta!

Taina siirtyi hyyssikkätunnelmasta vippelän mielenkiintoiseen maailmaan suit sait vaan ja ihailimme kasvivärjättyjä lankoja, joilla hän vippelänsä kutoo. Mallia katseltiin hartaasti ja ensi viikolla jo varmasti näämme, millaista jälkeä syntyy. 
Pirkon vaatetuskangas etenee vauhdilla, sidoksena pomsi. Nyt haetaan elävää pintaa eripaksuisilla ja -sävyisillä langoilla. 
Kirsti toi terveiset Tukholman messuilta monien kuvien ja esitteiden muodossa..haaleat pastellisävyt näkyvät olevan trendi sisustustekstiileissä. Eiköhän nämä sävyt pian jo ole meillä kangaspuissa näkyvillä, vaikka pyyheliinojen muodossa jo ensi viikolla.....


1 kommentti:

  1. Mikäs tässä on porukalla monta rautaa tules pitää, kun meillä on niin innostava, osaava ja mukava ope! Huomenna taas jatketaan.

    VastaaPoista