maanantai 29. helmikuuta 2016

Uutta ja vanhaa..

Aloitetaan vanhasta... Raijan taskuhuivin kuteena on jotain käsittämättömän ihanaa ja suloista yli 50-vuoden takaa; Impi lampaan villasta kehrättyä lankaa! Se on jo palvellut aikansa verhossa ja saa nyt ihan uuden elämän tässä huivissa. Mikä villan elämänkaari! Raijan piparminttu-matto oli myös viimeisteltynä jo. Raikas ja pirteä lopputulos, punaiset käänteet päissä olivat kyllä hyvä idea!
Uutta luodaan paksusta pellavasta ja juutista, pannunalusiksi. Luomapuut viuhuivat Kirstin toimesta. Ja Kirsti myös oli jo saanut pyyhkeet alkuun keväisillä väreillä. Hieno sidos, paljon polkimia, mutta suoraa poljentaa toistaen. 
Pirkon poppanassa ihania värejä ja Tainan vippelä edistyy, punaisia mökkejä rivissä ja sininen taivas..kaunista. 
Elsa urakoi mattolointa loppuun, jotta saadaan laittaa puihin...uutta mattolointa. Ja hyvä niin, koska matot viedään käsistä heti, kun valmistuvat. Ainon matto on kudottu vuorotellen kolmella sukkulalla ja upealla punaisella raidalla!
Ja Eiran poppana on miltei valmis jo..seuraavaa jo suunnitellaan. Tämä kudonta on niin koukuttavaa, yhtä työtä tehdessä on jo seuraava suunnitteilla. Kevätlukukausi jo puolivälissä, tahti kiihtyy..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti