perjantai 15. huhtikuuta 2016

Abu Dhabi-tunnelmissa

Ryhmämme aloittaa aina kaffeilla; siinä on hyvä jakaa kudontakuulumiset ja suunnitella uudet mallit. Mallilehdet plarataan ja kahvista saa lisää virtaa..ja ennen kaikkea kutojanaiset lataavat akkunsa täyteen yhdessä olemisesta!
Tällä kertaa oli kahvipöydässä Abu Dhabi tunnelma ja taatelituliaiset! Ai hyvä tavaton, miten mukava oli kuulla, mitä Alahärmän ulkopuolisessa maailmassa on... Iso kiitos Raijalle!
Mutta töihin; kaksi lointa vedettiin puihin, valk/musta pyyheliina ja keinutuolimatto (tyyny/pöytäliina myös) ja niisintäkin saatiin alkuun. Katsokaas Pirkon formulakäsiä, kun kiiruusti laskee niisinnän mukaiset langat oikeisiin nippuihin. Samalla tulee varmistettua, että lankaluku on luotu oikein. Ja Raija ja Kirsti aloittelivat toista niisintäpuuhaa..Pirkko oli viimeistellyt myös ihanan poppanakorinsa valmiiksi, pohja oli virkattu tukevaksi. Hieno tuli!
Aino kutoi ohuella pellavalla paneeliverhoa, miltei jo juhannus ja juhannusruusut tulivat mieleen. Ainon hennot paperilangasta neulotut kaulakorut olivat niin upeat. Mistä meillä naisilla riittää tätä aikaa kaikkeen..kai se on niin, että kun on mieluista tekemistä, se antaa lisäenergiaa..
Eevalla ja Eiralla mattoloimet olivat jo loppusuoralla, elikkäs ensi viikon lukuvuoden päättävässä piirissä vedämme ainakin toisiin puihin vielä mattolointa. Mustaa.
Kerttu suunnitteli seinävaatetta, johon kutoisi helmipoiminnalla kehykset kuvassa näkyvälle vippeläpuissa valmistamalleen tekstiilille. Hyvä idea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti