keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Kevään viimeiset kuulumiset

Tässä tulevat tämän lukuvuoden viimeiset kuvat...laitettiin mattoloimi puihin porukalla ja luomapuissa odotti valmiina toinenkin loimi. Valkoinen pyyheliinaloimi ja tuolinmattoloimi viilattiin kudontavalmiiksi, ettei kesällä tule "välipäätä" kutomiseen.
Valmiita töitä ihastelimme myös; Eiran ja Eevan matot, Leenan tyynyt ja upea pehmolelukori, Kertun "taulu" helmipoiminta kehyksissä...
Blogi haikeana hiljenee kesäksi, mutta vielä Härmä-päivien aikana toivotamme kaikki tervetulleiksi ihastelemaan meitä ja töitämme koulukeskuksen näyttelyyn!
Ihanaa kesää kaikille ja antakaahan aikaa itsellenne levätä. Levossa on tilaa luovuudelle ja uusille ideoille. Toteutetaan ne kaikki sitten syksyllä!1 kommentti:

  1. Liityin viime syksynä kankurikerttuihin enkä ole päivääkään katunut! Paljon on tullut kudottua, jotkut onnistuneita ja jotkut vähemmän onnistuneita, mutta joka tapauksessa oman kätten jälkiä on kiva ihailla
    Ryhmä on ollut tosi innostava, motivoiva ja ”vanhat” konkarit ovat opettaneet ensikertalaista välttämään mahdollisimman paljon karikoita, ovat myös antaneet hyviä vihjeitä/vinkkejä työntekoon. Mutta ennen kaikkea siinä työntouhussa tulee hoidettua sosiaalinenkin puoli, turistessa niitä näitä.

    Opettaja on ollut aivan huippu, hänellä on ollut aina tullessaan viikon kokoontumiseen mukanaan kivoja ideoita. Hän opettaa meitä niin positiivisesti ja kannustavasti. Toivottavasti saamme pitää hänet kankurikerttujen opettajanamme piiiiitkääään!

    Kesällä louskutetaan aseita säiden mukaan, hellepäivinä ulkona ja sateella kutomassa. Kaunista kesää kaikille!

    VastaaPoista